A-FRAME 07

 

A-Frame Montažna Kuća 07 - Prednja Strana

Moderna montažna kuća

 

Kuća iz snova. Moderna i lepa a jednostavna. Montažna A frame obostrani box, kuća ukupne kvadrature 100 m2 je prelepa kombinacija A frame i obostranog boxa. Prednja strana A- frame kuće je u staklenom vitražu. Oba boks dela imaju staklena vrata i prozore veličine zida i vratima s izlazom na deking. Zidovi box dela su obloženi fasadom ili drvetom po izboru.


Idealna i lepa, moderna kuća za planinske predele sa više snežnih padavina ali možda čak i više za neku baštu ili more. Stolarija je PVC, antracit, šestokomorna sa čeličnim ojačanjem. PVC je u standardnoj ponudi ali se uz doplatu (razlika cene zavisi od tržišta) može ugraditi i aluminijumska stolarija. Prednja strana kuće je manje više cela u bojenoj četvorosezonskoj stolariji.

 

 

A-Frame Montažna Kuća 07 - Zadnja strana kuće

Fasada - Borovina i sibirski iriš

 

Krov montažne kuće se oblaže limenim pokrivačem trapeznog oblika ili u obliku crepa. Ispod limenog pokrivače se montira 10 cm kamene vune što daje izuzetnu termoizolaciju. A-frame montažna kuća se izradjuje sa duplom krovnom konstrukcijom. Zahvaljujući ovakvom načinu gradnje, montažna kuća ima dobru termoizolaciju a unutrašnjost je ostala obložena drvetom.


Boks delovi kućica imaju izolaciju u plafonu i takođe se oblažu limenim krovnim pokrivačem. Zid je ispunjen takođe kamenom vunom 10 cm debljine koji je obostrano obložen OSB pločama. Kao fasadnu oblogu koristimo borovinu i sibirski ariš.
 

A-Frame Montažna Kuća 07 - Enterijer drvene montažne kuće

Enterijer - obloženo drvetom

 

Ako bismo stali na galeriju i pogledali na prizemlje, oduševio bi nas pogled kroz staklarniku prirodu a dole bismo zapazili lep prostor, savršeno uređen i jednostavan. Prostor unutar kuće treba da bude što više u obliku jedne funkcionalne sredine. Funkcionalna povezanost kuhinje, trpezarije, dnevne sobe i terase je moderna. Ovakav sklop daje osećaj povezanosti između ljudi koji borave tu i prirodnog okruženja.U prizemlju vidimo fantastičnu dnevnu sobu koja se nalazi blizu prozora. Pored je kupatilo s velikom kadom. Od kupatila desno nalaze se mala kuhinja i trpezarijski sto. Pored dnevne sobe iza kamina su stepenice koje vode na galeriju, gde se nalazi spavaća soba, s prozorom iznad uzglavlja i pogledom na dnevni boravak.


Dva box dela sa strane su predviđena kao dve spavaće sobe s bračnim krevetima ali se mogu koristiti i zavisno od potrebe kao dečije sobe i slično. Zbog velikog izvora svetlosti boks delovi su fantastičan izbor za atelje. Zidovi su unutra obloženi gipsom a zatim gletovani i krečeni u neku svetlu varijantu. Ne savetuju se tamne boje jer zatvaraju prostor. Box delovi su vratima spojeni s A frame centralnim delom kuće i posebnim staklenim balkonskim vratima imaju izlaz na terase.


Unutrašnjost kuće je obložena drvetom u A frame delu (sibirski ariš i beli bor). Grede krovne konstrukcije su vidljive. Našim klijentima ostavljamo mogućnost da izaberu izmedju nekoliko različitih modela lamperije ili drugih drvenih obloga (sibirski ariš, bor ili kedar). Podna obloga u prizemlju može da bude od belog bora, brodski pod ili obložena granitnom keramikom. U kupatilu se ugradjuje granitna keramika velikog formata 120×60 i 60×60. Veliki prozori i vrata omogućavaju dobru osvetljenost prostora što stvara osećaj jedinstva sa prirodom i okolinom. Pažljivo isplaniran svaki santimetar će omogućiti povećan užitak i komfor. Kuhinja, kamin i nameštaj ne ulaze u cenu. Nameštaj je vaš izbor a sanitarije i pločice po vašem izboru ugrađujemo mi u sklopu cene.

A-Frame Montažna kuća 07 - Enterijer etaže drvene montažne kuće

Osvetljen enterijer etaže


Gornja etaža se sastoji od spavaće sobe i galerije koja čini celinu sa prizemljem. Na galeriji se nalazi veliki prozor koji obuhvata deo površine zida. Galeriju možemo koristiti kao spavaću sobu i izvrsno kao kancelarijski prostor s pogledom na lođu.


Cene i rokovi izrade montažne kuće


Ova montažna box kuća se radi po sistemu ključ u ruke. Investitor odnosno naručilac radova je u obavezi da uradi temelj i dovede priključke struje, vode i kanalizacije do kuće. Temelj ne ulazi u cenu ali na zahtev bi mogli da ga uradimo uz doplatu. Cenu izrade temelja i ploče diktira nagib terena tip zemljišta i drugi faktori. Sanitariju i kupatilski nameštaj kupuje naručilac radova a montaža i ugradnja su uračunati u cenu.

Rok za izvodjenje radova bez temelja za ovaj model je 40 dana.


Cena: 60 000 e s pdv-om.

 

 

 

OSNOVA PRIZEMLJA

Montazna kuća - projektni nacrt

OSNOVA POTKROVLJA

Montazna kuca - plan etaže sprata

 

Cena
60000.00 €
Rok za izvodjenje radova
40 dana
Površina kuće
100 m2
Temelj ne ulazi u cenu