MONTAŽNA BOX KUĆA 01

Montažna Box Kuća 01

Opis montažne box kuće 01

 

Elegantnog je i prijatnog izgleda. Ova mala montažna box kuća ima površinu od 18 m2. Osmišljena je kao kuća ili vikendica malih dimenzija koja bi zadovoljila sve potrebe za odmor i uživanje. Izolaciju kuće čini kamena vuna 10 cm debljine i stiropor, takodje 10cm. Sa ukupno 20 cm izolacije ova mala kuća ima veliku energetsku efikasnost što doprinosi smanjenju potrošnje i rasipanja energije. Fasada je obložena kombinovano, demit ili gletovanom ravnom fasadom i drvenom oblogom. Za drvenu oblogu ove male montažne kuće koristimo sibirski ariš i imamo u ponudi fasadne daske u nekoliko dimenzija. Krov se oblaže limenim trapeznim pokrivačem. Ispod limenog pokrivača je mineralna vuna 20 cm debljine. Obloga za trem može biti deking ili keramika i ne ulazi u standardnu cenu kuće.

Montažna Box Kuća 01 - Enterijer

Enterijer montažne kuće

 

Unutrašnjost ove male montažne kuće je pažljivo isplanirana što doprinosi gubljenju osećaja koliko je ova kuća zapravo mala. Ova montažna box kuća ima zasebnu spavaću jedinicu i sve što je potrebno za normalan i ugodan boravak. Zidovi su obloženji gips karton pločama 12,5mm, obojeni u belo. Pregradni zidovi su sa pojačanom zvučnom izolacijom koji se rade po knaufovom sistemu. Keramika je granitna, velikog formata i u ponudi je nekoliko različitih modela, oblika i dizajna. Podnu oblogu čini drvena obloga (brodski pod) ili keramika u zavisnosti od želje kupca. Stolarija je PVC šestokomorna sa čeličnim ojačanjem. Stakla su niskoemisiona punjena argonom.

Montažna Box Kuća 01 - Cena i rokovi

Cena i rokovi izgradnje

 

Ovakve male montažne kuće se rade po sistemu ključ u ruke. Za izradu ove montažne kuće, investitor odnosno naručilac radova je dužan da uradi temelj, dovede priključke struje, vode i kanalizacije do kuće. Dakle, temelj ne ulazi u cenu ali na zahtev bi mogli da ga uradimo uz doplatu. Cenu diktira nagib terena tip zemljišta i drugi faktori. Sanitariju i kupatilski nameštaj kupuje naručilac radova a montaža i ugradnja su uračunati u cenu.

Rok za izvodjenje radova bez temelja za ovaj model je 20 dana.

 

Cena
13500.00 €
Rok za izvodjenje radova
20 dana
Površina kuće
18 m2
Temelj ne ulazi u cenu