MONTAŽNA BOX KUĆA 04

Montažna Box Kuća 04

Opis montažne box kuće 04

 

Mala montažna box kuća koja spaja eksterijer i enterijer. Ova kućica ima 24 m2. Elegantna je i prijatnog izgleda. Odličan izbor za vikendicu ali i za pozadinski deo bašte ili kao gostinska kućica. Ovakve vrste kuća često se zbog velikih staklenih otvora mogu koristiti i kao atelje. Stakla su niskoemisiona punjena agronom. Stolarija je antracit crna. Krov je ravan sa blagim nagibom i oblaže se limenim trapeznim pokrivačem. Ispod je mineralna vuna 20 cm kao izolacija. Termoizlolaziju kuće čine 10 cm kamene vune i 10 cm stiropora. Spoljni deo fasade je obložen kombinovano gletovanom ravnom fasadom i drvenom oblogom. Za drvenu oblogu koristimo najkvalitenije vrste drveta, sibirski ariš i beli bor.

Montažna Box Kuća 04 - Enterijer

Enterijer montažne box kuće

 

Prostor na maloj površini mora biti funkcionalan i to stvara osećaj dinamičnosti. Sa velikim izvorem svetlosti uklanja se osećaj skučenosti i zatvorenosti. Takođe, veliki prozorski otvori su divan doprinos minimalizmu savremene arhitekture zato što savršeno spajaju spoljašnje i unutrašnje okruženje na gotovo romantičan način. Zidovi su obloženi gips karton pločama po standardu suve gradnje i farbaju se u belo. Savetuju se jednostavne boje pa je u projekat uključena bela ili neka neutralna boja zidova koja ne guši prostor. Pod je takođe od kvalitetnog materijala (brodski pod, granitna keramika i slično). Ova kuća sadrži spavaću sobu, kupatilo i dnevni boravak sa kuhinjom i sve to se savršeno uklopilo da izazove prijatan osećaj za boravak u ovom minijaturnom okruženju.

Montažna Box Kuća 04 - Cena i rokovi

Cena i rokovi izgradnje

 

Ova montažna box kuća se radi po sistemu ključ u ruke. Investitor odnosno naručilac radova je u obavezi da uradi temelj i dovede priključke struje, vode i kanalizacije do kuće. Temelj ne ulazi u cenu ali na zahtev bi mogli da ga uradimo uz doplatu. Cenu izrade temelja i ploče diktira nagib terena tip zemljišta i drugi faktori. Sanitariju i kupatilski nameštaj kupuje naručilac radova a montaža i ugradnja su uračunati u cenu.

Rok za izvodjenje radova bez temelja za ovaj model je 25 dana.

 

Cena
18000.00 €
Rok za izvodjenje radova
25 dana
Površina kuće
24 m2
Temelj ne ulazi u cenu