MONTAŽNA BOX KUĆA 06

Montažna Box Kuća 06

Opis montažne box kuće 06

 

Moderna kuća, jedinostavnog dizajna i oblika 32 m2. Kuća podseća na tipičan box oblik. Jednostavnost odiše modernim minimalizmom i elegancijom. Krov kuće je skoro ravan s malim nagibom obložen trapeznim limenim pokrivačem. Izolacija ispod krova je 20 cm mineralna vuna. Zidovi kuće su jednostavni, u potpunosti obloženi sibirskim arišom. Velika balkonska vrata sa u crnoj antracit boji doprinose modernom detalju eksterijera i enterijera. Zidna konstrukcija je ispunjena sa 20 cm2 kamene vune što ovoj kući daje izuzetnu toplotnu izolaciju. Podna obloga treba može da bude deking ili granitna keramika.

Montažna Box Kuća 06 - Enterijer

Enterijer montažne box kuće

 

Minimalizam bez funkcionalnog prostora ne može da postoji a da izgleda dobro. Jednostavnost, malo nameštaja i dobra organizacija prostora bitne su za montažne kuće male kvadrature. Savetuje se jednostavna obojenost zidova svetlim bojama s minimalnim dekoracijama da ne bi izgledalo kitnjasto i zatvorilo prostor. Nameštaj je jednostavan i ne sme ga biti previše. Velika balkonska vrata doprinose da se prevaziđe zatvorenost prostora. Na ovoj slici vidimo dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo i spavaću sobu koja je odvojena. Kupatilo je obloženo najboljom granitnom keramikom dimenzija 120×60 i 60×60. Zidovi se boje u beliu boju. Pod je obložen brodskim podom ili keramikom. Spavaca soba je odvojena s američkim plakarom i krevetom. Odaje utisak topline.

Montažna Box Kuća 06 - Cena i rokovi

Cena i rokovi izgradnje

 

Ova montažna box kuća se radi po sistemu ključ u ruke. Investitor odnosno naručilac radova je u obavezi da uradi temelj i dovede priključke struje, vode i kanalizacije do kuće. Temelj ne ulazi u cenu ali na zahtev bi mogli da ga uradimo uz doplatu. Cenu izrade temelja i ploče diktira nagib terena tip zemljišta i drugi faktori. Sanitariju i kupatilski nameštaj kupuje naručilac radova a montaža i ugradnja su uračunati u cenu.

Rok za izvodjenje radova bez temelja za ovaj model je 30 dana

 

Cena
25000.00 €
Rok za izvodjenje radova
30 dana
Površina kuće
32 m2
Temelj ne ulazi u cenu

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0