Montažna Box kuća 07

 

Mala montazna box kuca

Box kuća sa terasom i nadstrešnicom

 

Osnovna razlika ove montažne box kuće u odnosu na naše druge modele iz ponude, je velika teresa ispred sa mogućnošću dodavanja drvene nadrsrešnice, kao zaštitu od sunca ili pak kiše.

 

Moderna, jednostavna montažna box kuća, kompaktne površine od 40 metara kvadratnih. Struktura kuće ima L oblik, sa daškom elegancije i jednostavnosti. Krov je skoro ravan, zapravo blago nagnut i pokriven trapezoidnim limom. Izolacija ispod krova se sastoji od sloja mineralne vune debljine 20cm. Велика балконска врата čine kuću potpuno osvetljenom, te poboljšavaju izgled kako spoljašnjosti tako i unutrašnjosti kuće. Zidovi su izolovani sa 20cm kamene vune, što obezbeđuje izuzetnu toplotnu efikasnost kuće. Za podove preporučujemo deking ili granitnu keramiku.

 

 

Montazna box kuca sa nadstresnicom

Minimalizam u dizajnu i opremanju kuće

 

Minimalizam bez funkcionalnog prostora ne može da postoji a da izgleda dobro. Jednostavnost, malo nameštaja i dobra organizacija prostora su najbitniji kod montažnih kuća malog formata odnosno kvadrature. Naš savet je da zidovi budu u svetlim bojama sa minimalnim dekoracijama kako ne bi sve izgledalo kitanjasto i zatvorilo, odnosno vizuelno smanjilo prostor. Nameštaj treba biti  jednostavan i ne sme ga biti previše. Velika balkonska vrata doprinose da se prevaziđe zatvorenost prostora.  Kupatilo je obloženo najboljom granitnom keramikom dimenzija 120×60 i 60×60.  Pod je obložen brodskim podom ili keramikom. Sve u kompletu treba da odaje osećaj topline.

 

Enterijer montazne kuce

Cena i rokovi izgradnje montažne box kuće

 

Cena i rokovi izgradnje ove montažne kuće su po sistemu ključ u ruke. Izvođač radova odnosno investitor, јje odgovoran za postavljanje temelja i priljučenje struje , vodovoda i kanalizacije na kuću. Cena izrade temlelja nije uključena ali postoji mogućnost dogovora uz doplatu. Cena temelja i ploče je određena različitim faktorima kao što su naprimer nagib terena i vrsta zemljišta. Izvođač če obezbediti i ugraditi sanitariju i kupatiljski nameštaj, što je deo ove ponude. Rok za izgradnju ovog modela montažne box kuće je do 40 dana, bez temelja.

 

U prilogu ispod možete pogledati video i steći 3D utisak o izgledu spoljašnjosti i unutrašnjosti. Pogledajte kako to sve može da izgleda jednostavno a lepo. 

 

Za više detalja kontaktirajte nas na telefon ili putem kontakt forme, klikom ovde

 

 

 

 

Cena
35000.00 €
Rok za izvodjenje radova
40 dana
Površina kuće
48 m2
Temelj ne ulazi u cenu

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0