MONTAŽNA BOX KUĆA 08

Montažna Box Kuća 08

Opis montažne box kuće 08

 

Montažna box kuća na dva sprata površine 50 m2. Elegantnog je i savremenog dizajna sa velikim balkonskim vratima i prozorima. Fasada je obložena kombinovano, demit fasadom i drvenom oblogom kao notama savremenog dizajna eksterijera. Krov se oblaže limenim trapezastim pokrivačem. Krovna izolacija sadrži 20 cm mineralne vune. Zidovi su ispunjeni s 10 cm kamene vune i 10 cm stiropora što je odlična toplotna izolacija. Velika balkonska vrata i prozori uklanjaju minimalistički efekat dizajna i omogućavaju utisak prostornosti i osvetljenosti. Trem se uklapa u moderan dizajn i pomaže u spajanju okruženja i enterijera da postanu funkcionalno jedna sredina.

Montažna Box Kuća 08 - Enterijer

Enterijer montažne box kuće

 

Dizajn dvospratne kuće omogućava da se galerija fino uklopi u dekor enterijera. Galerija čini prostoriju višljom i time joj daje stepen luksuza koji se savršeno uklapa sa jednostavno dekorisanim zidovima. Kuća odiše svetlim nijansama u kombinaciji sa drvenom plafonskom oblogom i velikim balkonskim vratima i prozorima. Trem je obložen dekingom i sastavni je deo funkcionalnosti i povezanosti unutrašnjeg prostora kuće i prirode. Prizemlje ima kupatilo i još jednu veliku i otvorenu prostoriju koja sadrži kuhinju, trpezariju i dnevni boravak. Prostor je funkcionalan a nameštaj minimalan i lepo raspoređen da ne remeti dinamičnost. Kupatilo je obloženo granitnom keramikom veličine pločica 120×60 cm i 60×60 cm.

Montažna Box Kuća 08 - Enterijer sprata

Enterijer sprata montažne kuće

 

Sprat se sastoji od dve spavaće sobe. Ako isključimo galeriju, možemo promeniti uslov prostora tako da eventualno dobijemo tri sobe. Time dobijamo spavaću sobu više ali oduzimamo kući estetsku čaroliju i luksuz galerije.

Montažna Box Kuća 08 - Cena i rokovi

Enterijer Sprata - Box Montažne Kuće

Cena i rokovi izgradnje

 

Ova montažna box kuća se radi po sistemu ključ u ruke. Investitor odnosno naručilac radova je dužan da uradi temelj. Da dovede priključke struje, vode i kanalizacije do kuće. Temelj ne ulazi u cenu ali na zahtev bi mogli da ga uradimo uz doplatu. Faktori koji utiču na cenu su nagib terena tip zemljišta itd. Sanitariju i kupatilski nameštaj kupuje naručilac radova a montaža i ugradnja su uračunati u cenu.

Rok za izvodjenje radova bez temelja za ovaj model je 45 dana.

 

Cena
34000.00 €
Rok za izvodjenje radova
45 dana
Površina kuće
50 m2
Temelj ne ulazi u cenu