MONTAŽNA BOX KUĆA 09

Montažna Box Kuća 09

Opis montažne box kuće 09

 

Montažna box kuća na dva sprata površine 64 m2. Fasada je urađena u modernoj kombinaciji drvenom oblogom i svetlom gletovanom fasadom. Drvena obloga je beli bor ili sibirski ariš. Stolarija je PVC šestokomorna sa čeličnim ojačanjem, bele boje. Stakla su nisokemisiona punjena argonom. Velika balkonska vrata i prozori su ravnoteža minimalističkom enterijeru i dobar su izvor osvetljenja. Krov ima blagi nagib i obložen je limenim trapeznim prekrivačem. Krovna izolacija je mineralna vuna 20cm. Zidovi takođe sadrže izolaciju u kombinaciji 10 cm kamene vune i 10cm stiropora što smanjuje potrošnju energije. Elegantnog je i savremenog dizajna. Trem je prostran, obložen granitnom keramikom i lepo spoja unutrašnji prostor i prirodu.

Montažna Box Kuća 09 - Enterijer

Enterijer montažne box kuće

 

Montažna kuća sadrži prizemlje i gornji sprat. Prizemlje je jedna više funkcionalna prostorija koja sadrži kuhinju, trpezariju i dnevni boravak. Nameštaj je skroman zarad održivosti dinamike prostora. Zidovi su obojeni u svetle nijanse. Pod je obložen laminatom, daskama ili keramikom visokog kvaliteta. Kupatilo je malo sa tuš kabinom., obloženo granitnom keramikom pločica veličine 120x60cm i 60x60cm. Velika balkonska vrata doprinose sjedinjenju enterijera i okruženja.

Montažna Box Kuća 09 - Enterijer sprata

Enterijer gornjeg sprata montažne kuće

 

Prostor je gore podeljen na dve spavaće sobe. Pod je obložen daskama a zidovi su obojeni u belo.

Montažna Box Kuća 09 - Cena i rokovi

Enterijer Sprata - Box Montažne Kuće 2

Cena i rokovi izgradnje

 

Ova montažna box kuća se radi po sistemu ključ u ruke. Investitor odnosno naručilac radova je dužan da uradi temelj. Da dovede priključke struje, vode i kanalizacije do kuće. Temelj ne ulazi u cenu ali na zahtev bi mogli da ga uradimo uz doplatu. Faktori koji utiču na cenu su nagib terena tip zemljišta itd. Sanitariju i kupatilski nameštaj kupuje naručilac radova a montaža i ugradnja su uračunati u cenu.

Rok za izvodjenje radova bez temelja za ovaj model je 45 dana.

 

 

 

 

Cena
45000.00 €
Rok za izvodjenje radova
45 dana
Površina kuće
64 m2
Temelj ne ulazi u cenu